Milieubewust

Als vervoersbedrijf zijn wij ons terdege bewust van onze maatschappelijke functie en verantwoordelijkheid. Wij zijn immers dagelijks met vele voertuigen onderweg en zoeken daarbij continue naar een zo laag mogelijke belasting van het milieu.

van den Brink Vervoersdiensten hecht sterk aan verbetering van de luchtkwaliteit en volgt met grote interesse de snelle ontwikkelingen op het gebied van schonere voertuigen. Vooral het gebruik van aardgas kan de uitstoot van schadelijke uitlaatgassen sterk reduceren.

Op dit moment zijn wij in het bezit van AARDGAS voertuigen en milieuvriendelijke diesels. Ook het gebruik van biodiesel voor ons huidige wagenpark wordt intensief onderzocht. 

Bij aanschaf van nieuw materieel moet het voertuig aan het milieulabel A of B voldoen. Doelstelling is echter om op termijn op milieuverantwoorde brandstoffen over te gaan. Uiteraard spelen voor ons niet uitsluitend milieuaspecten een rol maar dienen voor ons ook economische belangen. Een ander aspect is om de gemiddelde leeftijd van de voertuigen terug te brengen.

vd Brink Nieuws

Twitter

Volg ons via Twitter @BrinkVervoer of like ons op Facebook !

lees verder

Hoek Paardentaxi

Veilig, verantwoord vervoer van Paarden en/of Pony

Lees meer

Hoek Garagebedrijf

Informatie over Hoek Garagebedrijf

Lees meer