Historie

Al vanaf 1909 bestaat het taxivervoer in Nederland waarbij de term taxi afstamt van het franse taximètre wat weer afstamt van het griekse taxis oftewel betaling of taxati. Vanaf 1935 ontstond de eerste grootstedelijke onderneming in Amsterdam.

De Historie van Brink Vervoer

Brink Vervoer is een familiebedrijf wat is opgericht in 1913. Brink Vervoer is uw vervoerspartner voor onder andere Regulier Taxivervoer, Schiphol Vervoer, Zakelijk Vervoer, Groeps Vervoer, Rolstoel Vervoer en Besloten Busvervoer.

Het wagenpark voor het Taxivervoer van Brink Vervoer bestaat uit verschillende voertuigen en Touringcars. Het familiekarakter is een waarborg voor flexibiliteit gekoppeld aan een uitstekende serviceverlening en is tevens de kracht van het familiebedrijf. Brink Vervoer staat met name bekend om de ongeevenaarde service die het aan zijn klanten levert.

Brink Vervoer biedt alle soorten vervoer voor de overheid & semi overheid en voor particulieren, instellingen en bedrijven.

Het chauffeursbestand van Brink Vervoer bestaat uit ervaren medewerkers die al vele jaren bij het bedrijf werkzaam zijn. Brink Vervoer is lid van de werkgeversvereniging KNV en betaalt zijn personeel uiteraard volgens de Taxi- en Besloten Busvervoer CAO.

In principe beschikt al het personeel, wat wordt ingezet voor het personenvervoer, over een EHBO of Reanimatiediploma. Personeel dat nieuw in dienst komt is verplicht om op korte termijn deze diploma's te behalen. Hiernaast beschikken wij over eigen opleidingen voor het segment rolstoelvervoer / doelgroepenvervoer plus een eigen bedrijfscursus. Chauffeurs worden ook periodiek bijgeschoold ten aanzien van 'het nieuwe rijden'. 

vd Brink Nieuws

Twitter

Volg ons via Twitter @BrinkVervoer of like ons op Facebook !

lees verder

Hoek Paardentaxi

Veilig, verantwoord vervoer van Paarden en/of Pony

Lees meer

Hoek Garagebedrijf

Informatie over Hoek Garagebedrijf

Lees meer