Zakelijk Vervoer

Tijd is kostbaar. Drukbezette zakenmensen weten daar alles van. Een directievergadering in Groningen, een lezing in Antwerpen, een congres in Parijs. De ene afspraak stapelt zich op de andere. van den Brink Vervoersdiensten biedt u een oase van rust in een overvolle agenda. Bij van den Brink Vervoersdiensten is uw zakelijk vervoer perfect geregeld. Achter uw chauffeur staat een moderne organisatie met ruim 60 jaar evaring in personenvervoer. Als u hoge eisen stelt aan discretie, service en kostenbeheersing, stapt u bij van den Brink Vervoersdiensten in de juiste auto.

Reistijd wordt werktijd
U rijdt in een zeer comfortabele auto, uiteraard voorzien van klimaatregeling. Onderweg heeft u de handen vrij om in alle rust door te werken. Met de zekerheid dat u veilig, uitgerust en op tijd arriveert. van den Brink Vervoersdiensten verzorgt zakelijk vervoer geheel volgens uw wensen. Of u van tevoren reserveert of plotseling weg moet: zakelijk vervoer is bij van den Brink Vervoersdiensten op ieder moment zo geregeld: 24 uur per dag.

Uw eigen chauffeur
Onze gediplomeerde en representatieve chauffeurs verstaan hun vak. Zij nemen u ongemerkt veel zorgen uit handen. Spreken hun talen, maar weten ook in alle talen te zwijgen. U krijgt een privé chauffeur toegewezen die al uw wensen kent en daarop anticipeert. Een vertrouwd gezicht, die u bijna als uw eigen werknemer kunt zien. Mocht u overigens liever uw eigen auto gebruiken, dan kunt u ook bij van den Brink Vervoersdiensten een chauffeur inhuren.

Contact
Voor alle informatie en overige mogelijkheden belt u met Dhr. R. van den Brink.
Telefoon 0885 - 53 44 22
Fax 0885 - 53 44 66 
E-mail zakelijk@vandenbrinkvervoersdiensten.nl

vd Brink Nieuws

Twitter

Volg ons via Twitter @BrinkVervoer of like ons op Facebook !

lees verder

Hoek Paardentaxi

Veilig, verantwoord vervoer van Paarden en/of Pony

Lees meer

Hoek Garagebedrijf

Informatie over Hoek Garagebedrijf

Lees meer