Groepsvervoer

Iedereen zal zo nu en dan de behoefte hebben om met een groep vrienden of met familie op weg te gaan. Afhankelijk van de afstand en de bestemming biedt van den Brink Vervoersdiensten u tal van mogelijkheden voor een leuk uitje waarbij het vervoer van A tot Z voor u geregeld wordt. Het is tenslotte veel leuker als u zich geen zorgen hoeft te maken over het rijden naar en parkeren van de auto op uw bestemming. Zodoende heeft u onderweg tijd en aandacht voor elkaar en wordt reistijd ontspanning.

van den Brink Vervoersdiensten is uw partner voor: Groepsreizen, Uitstapjes, Seminars, Bedrijfsbezoeken, Rondritten, Touringcarvervoer e.d.

hoek groepsvervoerGroepsvervoer geldt altijd vanaf 4 personen.

Hiervoor hebben wij een ruime keuze aan comfortabele Auto´s, Bussen en Touringcars. Al tientallen jaren rijden wij voor Multinationals, Bedrijven, Lokale, Regionale en Nationale Overheden en Particulieren. Ook voor van den Brink Vervoersdiensten geldt: Kwaliteit en Service op alle tijden van de dag! Een vrijblijvende offerte maken wij graag voor u.

Contact

Voor meer informatie belt u met Dhr. R. van den Brink
Telefoon 0885 - 53 44 22
Fax 0885 - 53 44 37
E-mail

roel@brinkvervoer.nl

Offerte

Bent u benieuwd of van den Brink Vervoersdiensten u van dienst kan zijn?
Klik dan hier voor een geheel vrijblijvende offerte.

Uw Reactie

Heeft u negatieve of positieve opmerkingen over ons vervoer? Geef het ons dan door via het online Reactieformulier! Door uw medewerking kunnen wij onze dienstverlening verbeteren.

vd Brink Nieuws

Twitter

Volg ons via Twitter @BrinkVervoer of like ons op Facebook !

lees verder

Hoek Paardentaxi

Veilig, verantwoord vervoer van Paarden en/of Pony

Lees meer

Hoek Garagebedrijf

Informatie over Hoek Garagebedrijf

Lees meer